Nieuw jaar, nieuw begin…

Allereerst wil ik je een heel mooi nieuw jaar toewensen!

Celebrate life with every drop you pour, cry, wash, let go of, add, rinse and quench in 2019!

2018 was een bijzonder en bijzonder druk jaar. Voor de opleiding Open Floor docent en Therapist-in-Motion volgde ik drie volle modules (van ieder 3 weken) in het buitenland tussen mei en november. Dit bracht mij zowel letterlijk als figuurlijk ver van huis. Mijn plannen om al in november te her-starten met de Open Floor lessen zijn daardoor niet doorgegaan. Het was nodig te landen. Daar heb ik tijd en ruimte voor genomen.

‘Ode te Life’. Daarnaast heb ik in oktober besloten twee takken van mijn werk-leven, Open Floor en Psychosynthese Therapie, onder één nieuwe naam ‘Ode to Life’ samen te brengen. Het gevolg was dat alles naar één website (www.hesterhudig.nl) en één Facebook pagina is verhuist. Een leuk, uitdagend en tijdrovend klusje.

Therapy-in-Motion. Wat nieuw is is dat ik een mix van Open Floor en Psychosynthese Therapie aanbiedt… genaamd Therapy-in-Motion. Individuele begeleiding met een mix van dans, bewegen, mindfulness, lichaamswerk en psychologie. Het biedt een kans een thema of probleem uit te werken zonder langdurige therapeutische trajecten en met het lichaam erbij betrokken. Omdat ik op dit moment nog in opleiding ben biedt ik de sessies voor de helft van de prijs aan. Ben je geïnteresseerd? Bel me voor vragen of een afspraak 06- 15123555.

Open Floor 2019. Dit jaar beginnen de Open Floor lessen weer op maandagavond 14 januari. Op een andere locatie en andere tijd. En met veel nieuwe muziek en zin om er iets moois van te maken! Kijk bij Open Floor Lessen voor alle informatie.

Waarom krijg je deze nieuwsbrief? Er kunnen drie redenen zijn waarom je deze nieuwsbrief ontvangt.

  • Je hebt je in 2017/2018 ingeschreven voor de nieuwsbrief van ‘Op de Vloer’ (Open Floor).
  • Je hebt je in 2017/2018 ingeschreven voor de nieuwsbrief van Psychosynthese Therapie Rotterdam.
  • Je hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilde worden over Open Floor.

Wil je géén nieuwsbrief ‘Ode to Life’ ontvangen? Onderaan deze mail vind je een link om je uit te schrijven.

Welkom aan alle nieuwe en ervaren dansers! Ik hoop je een keer op de dansvloer te mogen verwelkomen. Misschien is dit jouw jaar!