Geslaagd!

Geslaagd!!
Vanaf medio april kan ik met recht zeggen dat ik een Open Floor Movement Teacher & Open Floor Therapist-in-Motion ben. Drie jaar van studeren, oefenklassen, verslagen, mentorbijeenkomsten, leergroepbijeenkomsten later ben ik geslaagd voor de opleiding Open Floor International.

Tegelijkertijd blij en onzeker. Oh jee nu ik klaar ben met de lessen (zoals ze ontworpen waren door de opleiding)… wat nu??? Wat is/wordt mijn stijl? En WAT wil ik jullie aanbieden in de komende jaren… simpele dansavonden, verdiepende workshops, meditatie ochtenden, etc.

Ook dankbaar voor alle dansers die bij mij geweest zijn. Wat fijn dat jullie mij vertrouwden om te komen dansen en telkens weer terug te keren. Zonder jullie had ik het niet zoveel plezier gehad en had ik het niet kunnen volbrengen.

Nadat ik geslaagd was moest ik denken aan wat mijn rij-instructeur ooit tegen mij zei:,,Nu je je rijbewijs hebt ga je pas leren rijden.” En zo is het… Ik kijk uit naar de komende jaren waarin dat steeds duidelijker zal worden.

Op dit moment zijn er in ieder geval 3 activiteiten die ik jullie kan aanbieden:

1. Monday Dance
Monday Dance is de naam voor de maandagavond dansavond. Monday Dance gaat over dansen. Dansen als wekelijks terugkerende workout, als wekelijkse focus op je lichaam, je denken en je voelen. Op dit moment is er een groeiende groep die met veel plezier komt dansen. Iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie…

2. Meditatie Cyclus
Deze zomer begin ik met een meditatie cyclus: zitten, lopen en dansen. De mix van deze drie meditatievormen geeft focus en diepgang. Het is open voor beginnende en ervaren mensen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is daarom nodig. Meldt je aan via welkom@hesterhudig.nl
Meer informatie…

3. Therapy-in-Motion
In de praktijk werk ik ook individueel met mensen. Iedereen die een thema wil uitwerken, meer inzicht wil in een probleem of verheldering zoekt kan zich voor individuele sessies aanmelden. Individuele sessies gaan op afspraak.
Meer informatie…

Wat kan jij doen?
Natuurlijk hoor ik graag wat jouw ideeën en behoeften zijn. Is er iets op het bewuste dansgebied wat je mist? Heb nieuwe ideeën voor dansavonden, workshops e.d.? Hieronder vindt je een contactformulier. Voel je vrij aan te geven waar je meer van zou willen zien. Ik kan je uiteraard niets beloven maar wellicht wordt jouw idee werkelijkheid. En via dit formulier kan je je ook aanmelden voor een van de bovenstaande activiteiten.

Tot op de dansvloer.
liefs Hester