Open Floor Lichaamswerk

Open Floor individuele begeleiding
Als Open Floor Therapy-in-Motion practitioner begeleid ik je met dans, beweging en lichaamswerk naar een dieper begrip van je bewegingen, gevoelens, gedachten. Flexibiliteit en vloeibaarheid.

Een uur lichaamswerk kost €75,-


Libido ‘Love of Life’ Jaartraining

In 2023 en 2024 zal ik assisteren tijdens de Libido “Love of Life’ Jaartraining van Monika Körschner. (onderstaande tekst overgenomen van Monika Körschner)

Open Floor Intensive van 4 residentiële modules in een besloten groep.
Een gericht programma voor een belichaamde verkenning van seksualiteit, intimiteit en levenskracht. Dansen en werken met de beweging van seksuele energie binnen de bredere definitie van ‘Libido’ als levenskracht, geboorteplaats van creativiteit, vitaliteit en aanwezigheid.

16 dagen & avonden verdeeld over 4 residentiële modules in een besloten groep.
Meeuwenveen Accommodaties, Havelte (Drenthe)
maart 2023 t/m maart 2024

Tijdens deze ‘ongoing group’ / jaargroep is er alle tijd te laven en te gedijen in de weldadigheid van het continu dansen, bewegen, ervaren, delen, ontspannen in samen zijn op een mooie plek temidden van oeroude Drentse natuur met een vriendelijke, rustgevende en geborgen sfeer.

Onze seksuele levensenergie is een essentieel onderdeel van de natuurlijke expressie en beweging van ons lichaam. Het ene moment gecompliceerd, het andere moment extatisch, afwezig of belast met verwachtingen vanuit vroegere ervaringen.
Libido – Love of Life raakt de universele elementen aan die betrekking hebben op het voelen, bewegen en vergroten van de mogelijkheden deze levenskracht volledig te belichamen in alle gebieden van je leven.

AANMELDEN IS NODIG. Kijk hier voor meer informatie.


Heb je interesse in Open Floor Movement? Lees hier meer informatie.

Kijk op de Open Floor Calendar website voor het wereldwijde aanbod.