Hester Hudig

Mijn naam is Hester Hudig (1971)

Ik heb een eigen praktijk in Rotterdam. Ik begeleid mensen bij hun zoektocht naar een ‘beter’ leven. Psychosynthese & Open Floor zijn de basis van mijn werk. Daarnaast maak ik ook gebruik van andere werkvormen zoals Gestalt, voice-dialogue, mindfulness, visualisatie, tekenen & dromen.

“Door de mix van verschillende werkvormen ontstaat er gewoon iets heel moois. Iets wat woorden en ratio overstijgt. Een ware synthese van de mens. Passie voor mijn werk vind ik in dat moment van inzicht en overgave. En de kracht en levensvreugde die vanuit dat punt voortvloeit.” – Hester Hudig –

Ik heb opleidingen Psychosynthese Academie (post HBO), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (HBO) en massage (Holos – Academie voor Massage) afgerond.

Van 2002 tot 2016 ben ik als trainer verbonden geweest aan WYSE International. Naast diverse residentiële ‘leadership’ programma’s heb ik ook acht jaar les gegeven op Londense basisscholen over “Change & Transitions”.

Naast mijn opleidingen heb ik diverse trainingen gevolgd:
Mary Elizabeth Marlow in het therapeutisch werken met dromen en tekeningen.
Open Floor International van Andrea Juhan Ph.D. genaamd: ‘Undercurrents’ en ‘Libido’.

In april 2019 heb ik de opleiding voor ‘Movement Teacher’ en ‘Therapy-in-Motion’ bij Open Floor International afgerond. Ik verzorg one-to-one sessies, open dansavonden, tri-pod series en workshops.