Skip to main content

60 FOTOKAARTEN ter begeleiding, ondersteuning en inspiratie van gesprekken en trainingen.

De 60 verschillende foto’s heb ik in de loop van twintig jaar gemaakt. Na verloop van tijd wilde ik iets met mijn foto’s doen… maar wat?
Als therapeut en trainer heb ik vaak gebruik gemaakt van kaarten met afbeeldingen of tekst ter ondersteuning van mijn werk. Des te leuker om mijn eigen foto’s in te kunnen zetten in mijn werk.

“Woorden schieten vaak te kort als we proberen onze gedachten en gevoelens te beschrijven. Een beeld daarentegen heeft een soort magisch effect waarin naast denken en voelen ook ruimte is voor symboliek en metafoor.”

Informatie Fotokaarten
60 verschillende foto’s (kleur)
Afwerking: gelamineerd
Formaat: A6 (ansichtkaart)
Afmeting: 15,4 x 11 x 2,7 (hxbxd)
Gewicht: 377 gram

Prijs: 32 euro (excl. 21% BTW en excl. aangetekende verzendkosten)

Bestellen kan via 06- 15 123 555 of via welkom @ hesterhudig.nl

De foto’s zijn te gebruiken ter begeleiding, ondersteuning en inspiratie van je gesprekken en trainingen. Ik heb opzettelijk alle tekst verwijdert van de kaarten en heb ook geen begeleidend boekje gemaakt. Ik vond dat jij vrij moest zijn zelf invulling te geven aan de kaarten en hoe je ze wilt inzetten. Maar voor degene die toch wat inspiratie kunnen gebruiken staan hieronder een aantal voorbeelden.

Hoe zijn de kaarten te gebruiken?
Voor degene die toch een aantal voorbeelden zoekt hoe de kaarten te gebruiken zijn geef ik hieronder een aantal voorbeelden.
* Als onderwerp voor een gesprek. Laat client of trainee een kaart pakken voordat je je gesprek begint.
* Ter kennismaking van de deelnemers in een training. Laat ze een kaart pakken die een deel van hen beschrijft. In tweetallen uit elkaar. Ieder verteld over de kaart aan de ander.
* Cliënten kunnen een kaart pakken voor het probleem en een kaart voor een eventuele (gewenste) oplossing.
* Voor mensen die moeite hebben hun gedachten/ gevoelens onder woorden te brengen kan het ondersteunend werken.
* Pak drie kaarten; éen voor het verleden, éen voor het heden en éen voor de (mogelijke) toekomst. Laat de persoon zelf vertellen wat de kaarten voor hen betekenen.
* Pak een kaart aan het einde van een gesprek of training om datgene wat ze geleerd hebben te verankeren.